Beyond Beyondi Gevin hädas: kas poplaulja ema võttis tema sotsiaalmeedia üle?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Beyond Beyond raadio MyHits stuudios: Gevin Niglas
Ansambel Beyond Beyond raadio MyHits stuudios: Gevin Niglas Foto: MyHits

Poistebändi Beyond Beyond endise liikme Gevin Niglase Facebooki kontole kirjutas keegi hoiatava loo Gevini priiskavast elustiilist. Manitsusele alla oli kirjutatud: «Lugupidamisega Gevini ema».  

Laulja Gevin Niglase Facebooki postitas keegi: «Tere õhtust armsad näoraamatu kasutajad! Siinpool Gevini ema. Pean tunnistama fakti, et mul ei ole kombeks nuhkida oma järelpõlve järgi, kuid antud hetkel sattusin täitsa kogemata oma armsa poja näoraamatu vestlusi lugema. Mille ta oli nii usinalt kodu arvutis sisse jätnud. Oma üllatuseks leidsin all paremal nurgas olevatest kastikestest mitmeid muret tekitavaid jutuajamisi.»

«Oma ehmatuseks pidin lugema kuidas Gevin oma «kõvamehe» suhtumisega lubab viia mitmeid erinevaid tüdrukuid sama nädala jooksul kohtamisele ja on ka osadele lubanud viia neid reisile. Kulla kallis Gevin, kelle raha eest sa seda plaanid teha? Sa saad siiani 25 eurot taskuraha nädalas ja kulutad selle ka ainult kartulikrõpsudele ja Hubba-Bubbale,» jätkus manitsus. 

Kommentaarides arvad sõbrad, et tegu on naljaga. Gevin pakub, et nalja üks autoreid on viimasest superstaarisaatest lahkuma pidanud Rauno Gutman. Gevini ema kinnitab, et tema ei nuhi oma poja sotsiaalmeedias, aga mitmed sõbrad võtavad lugu kui hoiatust. 

Gevini
Gevini Foto: facebook

vahel tuleb emaga lihtsalt pühapäeval pilti teha

A post shared by GEVIN NIGLAS (@gevinniglas) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles