Anneli Lahe: oleme kokku leppinud, et jätkan «Kodutunde» juhtimist ka sügishooajal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunde saatejuht Anneli Lahe
Kodutunde saatejuht Anneli Lahe Foto: SCANPIX

Esmaspäeva õhtul oli eetris esimene «Kodutunde» saade, mida juhtis taas Anneli Lahe. Anneli jätkab saatega kevadhooaja lõpuni, ent Kanal 2 produktsioonijuhi sõnul on sügishooajast veel vara rääkida. 

Saatejuht Anneli Lahe sõnab Õhtulehele, et praeguse seisuga on temaga kokku lepitud, et jätkab «Kodutunde» juhtimist ka sügishooajal, kuid lisab, et hetkel on kõik veel lahtine. Loe täispikka artiklit SIIT!

Kanal 2 produktsioonijuht Mari-Liis Veskus sõnas Elu24le, et Anneli Lahe jätkab «Kodutunde» saatejuhina kindlasti kevadhooaja lõpuni, aga sügishooajast on veel vara rääkida.

«Kindlasti jätkuvad Kanal 2 ekraanil paljud televaatajate senised lemmiksaated ja sarjad ning tuleb ka uusi põnevaid saateid. Hetkel keskendume suvehooaja käivitamisele ning suvel anname juba täpsemalt teada, mis tuleb sügisel,» sõnas ta. 

Anneli Lahe naasis «Kodutundesse» pärast seda, kui Signe Lahtein 22. märtsil õnnetusse sattus.  Anneli oli see, kes andis teatepulga toona Signele edasi. «Mu süda ei julgenud siinkohal öelda ei,» sõnas Anneli saate juurde naastes.

Anneli Lahe juhtis «Kodutunnet» vahemikus 2012-2015. Toona lahkus ta, sest saade hakkas pereelu segama, võtted venisid pikaks ning naine oli kodunt eemal rohkem kui kodus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles