Reketi laul «Mäng» pidi esialgu minema hoopis Ott Leplandile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Tom-Olaf Urb ehk Reket
Räppar Tom-Olaf Urb ehk Reket Foto: Promopilt

Kirglik räppar Reket raputab oma uue albumiga «Rahu» klišeesid. Selle esmaesitlusel, mis toimub reedel 20. aprillil, kuuleb lõbusaid lugusid albumi loomisest. 

Reket esitleb sel reedel kel 18.00 Solarise Keskuses oma uut albumit. Kuulda saab head muusikat ning jutustusi albumi tekkeloost. Näiteks kirjutati lugu «Mäng» laululaagris ja pidi esialgu minema Ott Leplandile, kuid üleannetud sõnad sobisid rohkem Reketi repertuaari.

Postitantsija Gloria on päris naisterahvas ühes Londoni striptiisiklubis ja tema kohta saab rohkem kuulda loos «Kui Puus Pöörleb». 

Artisti enda sõnul esindab värske album «Rahu» tema loomingu arengut, soovides endiselt mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. Albumilt leiab nii huumorit, storytellingut kui ka Reketile omast kirge.

Esimese singli omanäoline, artisti realistlikku lähenemist ja stiili kokkuvõttev muusikavideo nägi ilmavalgust nädala eest. Esimese singli videot saab vaadata SIIT

Albumi «Rahu» esitlused toimuvad:

20.04 kell 18.00 Solaris Keskuse Apollos

21.04 kell 14.00 Lõunakeskuse aatriumis

27.04 kell 18.00 Pärnu Keskuse aatriumis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles