Vapustav retro-romantiline show: moedisainer tõi lavale ehtsad hobused

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moedisainer Perit Muuga tõi oma uue dramaatilise rõivakollektsiooni «Kevade kutsumine» esitlusel lavale ehtsad hobused. Vaata suurest galeriist, milline kirev seltskond disaineri loodud kantri stiilis võlumaailma imetlemas käis. 

Perit Muuga uus kollektsioonis on romantilised lille- ja loomamustrid on kokku põimunud jõulise kunstnaha ja hipiliku teksakangaga. Taaskord loodusest inspireeritud kollektsioonis piiluvad seekord kangastel kavalad rebased ja graatsilised hobused. Eesti moepublik sai täna laval hipilike modellide kõrval imetleda ka ehtsaid Kalesi Talli hobuseid.

Kollektsiooni toonid ja mustrid on kergelt etniliste mõjutustega, olles samaaegselt nii moodsad kui ka retrolikud. Materjalidest on kasutatud kehasõbralikku puuvilla, pitsi ja sel hooajal eriti moodsat teksakangast ning kunstnahka. 

Kuhugi ei ole ka kadunud Perit Muugale omane metalne sära. Seekord veidi tagasihoidlikumas võtmes kaunistavad mitmeid kangaid kulla- või hõbedaniidid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles