Ed Sheerani ihukaitsja tegi Instagrami ja sai kuulsaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: SCANPIX

Ed Sheerani ihukaitsja Kevin Myers avas kuu alguses Instagramikonto kuhu postitab vaimukate allkirjadega pilte staarielu telgitagustest. Nende humoorikas sõprus on vallutanud ligi 300 000 inimese südamed ja jätkab populaaruse kogumist, vahendab MailOnline

Laulja Ed Sheeran (27), kelle tähelend algas 2010. aastal kui internetti laetud video populaarse räppar Example-i tähelepanu köitis. Sheeran asus koos räppariga tuurile ja võitis kiirelt kuulajate südamed. Oma isikupärase välimuse, võimsa lauluhääle ja südamliku iseloomuga on ta nüüdseks lisaks suurele fännbaasile ja edule, ka Briti Kuningriigi tunnustusega pärjatud.

2017. aasta 7. detsembril osutas prints Charles Sheeranile Suurbritannia impeeriumi ordu liikmeks olemise au. Tänuna nii tema muusika kui heategevusliku töö eest. Mõned nädalad hiljem jagas muusik ka rõõmustavat uudist isiklikust elust - kihlumist oma kallima Cherry Seaborniga.

Sheerani šarm, heasüdamlikkus ja lahkus on sama tuntud kui ta südamesseminevad laulusõnad ja muusika. Seda kinnitab ka osalemine oma ihukaitsja Kevini Instagramipostitustes.

Lõbusad pildid saavad täienduseks humoorikad allkirjad. Näiteks pilt millel Kevin ja Ed koos vees viibivad, postitati kirjaga «kallim viis mind romantilisele puhkusele». 

 

Keeping him from going over the edge, again #guru #pitfallsoffame

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

Vaata kindlasti Kevini Instagramikontot ja saa pilk Ed Sheerani staarielu telgitagustesse!


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles