Vaata, mis ekstreemsustega tegeleb poliitik Viktoria Ladõnskaja-Kubits vabal ajal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ladõnskaja-Kubits Odessas delfiinide seltskonda nautimas.
Viktoria Ladõnskaja-Kubits Odessas delfiinide seltskonda nautimas. Foto: Viktoria Ladõnskaja-Kubits/Facebook

Poliitik ja ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja-Kubits jagab oma Facebooki kontol toredaid puhkusepilte, millel naudib delfiinide seltsis veemõnusid. 

Elu24-le antud täpsustavas kommentaaris ütleb naine, et Odessas pakutav delfiiniteraapia on tuntud oma heade omaduste poolest ja delfiinide soojast tähelepanust on osa saanud sadu Eesti lapsi. «Enda ja lapse emotsioonide pealt saan öelda, et see on kindlasti emotsioon pikaks ajaks!»

Veel täpsustab Viktoria oma reisi kohta, et kultuuridiplomaatja edendajast abikaasa Meelis Kubits korraldab suvel Batumis Odessa klassikalise muusika festivali nädalalõppu. «Ühendasime korralduslike küsimuste lahendamisel meeldiva kasulikuga.»
Toetava abikaasana kutsub naine kõiki huvilisi kindlasti üritust oma silmaga vaatama. 

Delfiiniteraapia eripära seisneb mereimetajatele omases ultragelisagedusvõngete kiirgamises, mis stimuleerib aju tegevust. Eriti suur kasutegur on erivajadustega lastele, tõstes nii füüsilist kui vaimset võimekust. Suhtlus delfiinidega aitab parandada muuhulgas ka näiteks koordinatsiooni, ajutegevust, keskendumise- ja tähelepanu võimet. Soodustades lisaks ka kõnearengut ja mõjub rahustavalt närvisüsteemile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles