Meeleheitel koduperenaine sai tunnustust! Eva Longoria sai lõpuks oma tähe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitlejanna Eva Longoria pärjati Hollywoodi kuulsuste alleel omanimelise tähega. Longoriat, kes peagi esimest korda lapsevanemaks saab, tulid toetama ka mitmed maailmakuulsad staarid. 

Eva Longoria pärjati omanimelise tähega 12. märtsil. Näitlejannale tulid kaasa elama näiteks Reese Witherspoon, Victoria Beckham, Felicity Huffman, Anna Faris, Ricky Martin, Melanie Griffith ning Mario Lopez. 

Eva Longoria on ka Kuldgloobusele nomineeritud USA filminäitleja.

Kõige rohkem on ta tuntust kogunud Gabrielle Solisi osatäitjana telesarjas «Meeleheitel koduperenaised». Temast on saanud ka rahvusvaheliselt tunnustatud modell, kes on esinenud mitmes kõrgeprofiililises reklaamikampaanias ja arvukates meesteajakirjades. Ta on seni ainuke naine, kelle ajakiri Maxim on kahel korral tunnistanud kõige kuumemaks naiseks.

Hollywoodi kuulsuste allee
Hollywoodi kuulsuste allee Foto: KONRAD K./SIPA/KONRAD K./SIPA

Hollywoodi kuulsuste allee (inglise Hollywood Walk of Fame) on Hollywoodis Los Angeleses piki Hollywood Boulevardi ja Vine Streeti kulgev kõnnitee, mis on pühendatud meelelahutustööstuses filmi, teatri, raadio, televisiooni või muusika alal silmapaistnud inimesele.

Uued nimed otsustab Hollywoodi Kaubanduskoda kord aastas juunis. Mõnel kuulsusel on mitu tähte - saavutuste eest mitmel nimetatud alal ning samas on palju kära selle ümber, kellel veel tähte ei ole. Jane Fondal ja Al Pacinol ei ole näiteks oma tähte ning Julia Roberts pole sellisest tunnustatud üldse huvitatud ning oma tähete kuulsuste alleele ei tahagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles