Tartu Bluusiklubi lõpetab hooaja

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti ansambel Trio El Trio.
Läti ansambel Trio El Trio. Foto: Erakogu

Sel reedel, 27. mail toimub klubis Trehv Tartu bluusiklubi esimese hooaja pidulik lõpetamine, kus esinevad Läti ansambel Trio El Trio ja Eesti trio Andres Roots Roundabout.

Korraldajate teatel juhib Läti triot noor lauljatar ja ukulelemängija Lorete Medne. Veel kuuluvad ansamblisse bassist Edgars Galzons ja klahvpillimängija Ritvars Garoza. Muusikud on varem Eestit külastanud Riia kollektiivi D11 Blues Band ridades, mis on üles astunud ka Haapsalu festivalil “Augustibluus”.

Tartu kitarristi Andres Rootsi ansambel Roundabout esineb Trehvis samuti triona, kuhu kuuluvad veel Tallinna suupillimängija Indrek Tiisel ja Tartu kitarrist ning bändžomängija Martin Eessalu.

Tartu bluusiklubi alustas Trehvis tegevust tänavu veebruaris ja lavalaudadelt on nüüdseks läbi käinud Soome duo Black River Bluesman & Bad Mood Hudson, Briti laulja L. R. Phoenix, USA bluuspunkar Eric “Red Mouth” Gebhardt, Soome suupillivirtuoos Jantso Jokelin, Tartu duo Vare & Eessalu ning ansamblid Out Of Office ja Blue Deja Vu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles