Selle hooaja viimane "Folkloob" tuleb tuline

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle hooaja viimasel "Folkloobil" astub klubis Rubiin üles Paabel.
Selle hooaja viimasel "Folkloobil" astub klubis Rubiin üles Paabel. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Jalmar Vabarna eestvedamisel alustanud etnopidude sari "Folkloob" toimub klubis Rubiin 26. mail kell 22. Selle hooaja viimane pidu toob püüne peale Eesti pärimusfusiooni ansambli Paabel ning muheda tantsumuusika trio VEM. DJ puldi taha keerutab end teiste seas ka Viljandi folgi pealik Ando Kiviberg.

Avavalsi ja ühistantsude eest hoolitseb ansambel VEM, kes on enda kohta öelnud nõnda: “Meie oleme ansambel VEM (Villu Talsi, Eeva Lindal, Merike Paberits). Mängime Eesti traditsionaalset tantsumuusikat ning teeme seda suure rõõmuga!”

Kuula: www.myspace.com/vemtrio

Eesti pärimusfusiooni kütab ansambel Paabel!

Paabel on mõttesähvatus, katsetus läheneda pärimusmuusikale vabameelselt, saades inspiratsiooni bändisisesest sünergiast. Meie lood koosnevad mitmetest vanadest pillilugudest, regilauludest ning omaloomingust, mis kõik on omavahel põimitud. Meie eesmärk on teha muusikat, mida me ise kuulaksime ja naudiksime — koos musitseerimise rõõm ning rahulolu on primaarne.

Kuula: www.myspace.com/paabel

Et Viljandi pärimusmuusika festival on vaid loetud nädalate kaugusel, astub "Folkloobil" DJ rolli ka folgi pealik Ando Kiviberg. Kirevast maailmamuusikast kombineeritud kava hoiab teil folgini sooja sees.

Etnobiiti krutivad ka Paabli trummar Tõnu “TuubelPuuben” Tubli ning "Folkloobi" rahvast ka eelmistel üritustel hullutanud DJ Mur (Merike Paberits).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles