Šokeeriv ülestunnistus! Jalgpallitäht Cristiano Ronaldo pihtis sõpradele, et on ikka oma ekskallimasse armunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Portugali jalgpallur Cristiano Ronaldo ehmatas avalikkust teatega, et armastab siiani oma modellist ekstüdruksõpra Irina Shayk`i. Loo teeb segasemaks tõik, et jalgpallur sai alles hiljuti isaks, vahendab The Sun

Cristiano Ronaldo ja Irina Shayk kohtusid juba aastal 2010, aga kohtamas hakkasid nad alles 3 aastat tagasi käima.  

Ametlikult on vutiäss tänaseni koos Georgina Rodrigueziga, kellega ta sai alles tänavu novembris pisitütre Alana Martina. 33-aastane Real Madrid`i täht tunnistas toona, et soovib lausa seitset last.

Ronaldo modellist kaasa on öelnud, et tütre sünd lähendas neid omavahel. «Lapsed on meie ühine rõõm. Me kallistame ja musitame neid peale ärkamist, paneme nad nende väikestesse toolikestesse ja vaatame, kuidas nad söövad. Hoolitseme selle eest, et neil oleks olemas kõik, mis vaja ja nii need päevad kulgevadki.»

Jalgapallitäht usub ka, et modell Irina jättis ta omalajal maha, kuna soovis saada last. Georgina Rodriguez on Ronaldo deitinud aastast 2016.

Irina Shayk Philipp Pleini moeshows New Yorki kevadsuvisel moenädalal 2018  
Irina Shayk Philipp Pleini moeshows New Yorki kevadsuvisel moenädalal 2018  Foto: Scanpix
 

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles