Sajad kontorirotid osalevad heategevusjooksul Rat Race

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitsepäeval, 1. juunil, 09 toimus traditsiooniline heategevusjooks Rat Race
Lastekaitsepäeval, 1. juunil, 09 toimus traditsiooniline heategevusjooks Rat Race Foto: Jelena Rudi

Juba kümnendat korda toimuval Rat Race`l tulevad head inimesed taas kontoritest välja, et aidata sel aastal piiratud võimalustega suurperede lapsi. 30.mail Tallinna vanalinnas toimuval heategevusjooksul osaleb töökollektiive erinevatest ettevõtetest ja organisatsioonidest, on ka sõpruskondi siit ja Rootsistki ning jooksule on end kirja pannud ka heategijatest perekond.

Tallinna Vanalinna Päevade raames on Rat Race`i korraldamas Ettevõtlike Noorte Koda. Heategevusjooksu projektijuhi Inger Lillese sõnul püütakse Rat Race`i korraldades olla abiks peredele, kus piiratud võimalused on seotud ebasoodsa leivateenijate ja ülalpeetavate suhtega.

«Soovime, et jooksukinga puudumine ei oleks noore puhul takistuseks, et tulevikus uus 100m jooksu maailmarekord püstitada ja see Eesti soost sportlase arvele kirjutada. Rat Race osalustasuga panustab iga osaleja nende laste talendi arendamisse.»

Legendaarne heategevusjooks Rat Race on võimalus oma 3-5 liikmelise meeskonnaga argirutiinist välja murda. Rat Racel osaleja veedab meeleoluka päeva vanalinnas, kus tuju tõstab rõõmus bänd Ska Faktor, üllatusi pakub 1km vigurrada.

Veel on võimalik ka oma meeskond kodulehel osalema registreerida. Üheksa aastaga on Rat Race raames heategevuseks annetatud sadu tuhandeid kroone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles