Autoõnnetusse sattunud räppar Arop pidi esinemise ära jätma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Arop.
Uku Arop. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Eelmisel neljapäeval Pärnus autoavariisse sattunud Aropil tuli õnnetuse tõttu esinemine ära jätta. Räppar andis sellest teada oma Instagrami vahendusel. 

Räppar Arop ehk Uku Arop sattus eelmisel nädalal liiklusõnnetusse. Kohale kutsuti kiirabi ja Aropil tuvastati tugev rindkerepõrutus. «Sisse-välja hingata on raske ja valus,» kommenteeris ta toona. 

Pärnus Suur-Veski ja Rähni tänava võrdsete teede ristmikul põrkasid kokku Audi ja takso kirjadega Škoda.
Pärnus Suur-Veski ja Rähni tänava võrdsete teede ristmikul põrkasid kokku Audi ja takso kirjadega Škoda. Foto: Erakogu

«Pean kahetsusega teatama, et üleeilne autoavarii võttis minult tänaseks live esinemiseks jaksu ja tervise ja pean arsti eeskirjutusel selle raske südamega edasi lükkama,» kirjutas räppar sotsiaalmeedia vahendusel. 

 

?? Sorry rahvas varsti näeme jälle! Andke mulle veits aega ??

A post shared by Arop (@ukuarop) on

Vaatamata sellele kirjutab räppar oma postituses, et teeb klubijuhatusega koostööd ning eesmärgiks on leida uus ja sobiv kuupäev. Mehe fännid on väga toetavad ning soovivad talle kiiret paranemist. 

«Kiiret paranemist! Õnn, et terve ja midagi hullemat ei juhtunud,» kommenteerib üks Aropi fänn. 

«Tervis ikka tähtsam,» kirjutab teine.

Häirekeskus sai möödunud neljapäeval, kella nelja ajal teate liiklusõnnetusest Suur-Veski ja Rähni tänava võrdsete teede ristmikul, kus esialgsetel andmetel sõitis Audi ette takso kirjadega Škodale. Õnnetuses viga saanud Arop tuletas kõigile liiklejatele meelde, kui oluline on turvalisus.  «Kinnitage alati turvavöö,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles