Eesti tüdrukud konkureerivad rahvusvahelisel võistlusel kõrgetele kohtadele

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukute seiklus
Tüdrukute seiklus Foto: promo

Kolm südikat Eesti neidu on võtnud vastu väljakutse osaleda Red Bull-i korraldatud võistlusel, kus seitsme päeva jooksul tuleb seigelda läbi Euroopa ja jõuda Amsterdami. 

Pärast Hamburig jõudmist on tiim All In praegu 193 tiimi arvestuses tublil 36. kohal.

Grete, Kaari ja Krislin on käinud kolmes riigis, jõudnud viite peatuspunkti, läbinud kokku 2664 kilomeetrit ning selle aja jooksul erinevate teenuste ja varude saamiseks vahetanud kokku 87 purki ning vastu saanud 120 purki.

Red Bulli purgid on tüdrukutel ainsaks valuutaks terve reisi peale. Nad peavad neid purke kasutades tasuma söögi, joogi ja transpordi eest. 

Eesti tüdrukud Amsterdamis
Eesti tüdrukud Amsterdamis Foto: Promopilt

Tüdrukud tegid viimase videopostituse umbes kolm tundi tagasi Hamburgi lähedalt. 39 sekundit kestvas videos arutleti transpordi tuleviku üle ja selle üle, kuidas inimesed tulevikus rohkem asju jagama hakkavad.

Tiimi Red Bulli lehelt saab näha mitmeid videosid, millega Tallinna Tehnikaülikooli neiud on rännaku ajal hakkama saanud. Lisaks ka nende statistika ja koht üldtabelis.

Kogu võistlust juhib tiim Portugalis, mis kannab nime #freeriders.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles