The Who laulja ei surunud mustanahalise saatekülalise kätt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Daltrey
Roger Daltrey Foto: WENN

Eile õhtul oli BBC jutusaate «The Graham Norton Show» külalisteks Dwayne Johnson, Martin Freeman, Naomie Harris ja rokkar Roger Daltrey, kelles viimane surus kõikide teiste kätt peale mustanahalise Harrise.

Iiri saatejuhti Graham Nortoni juhitud jutusaates on tavaline, et poole saate pealt liitub teiste saatekülalistega uus inimene. Nii juhtus ka eilses osas, mil Dwayne Johnsonile, Martin Freemanile, Naomie Harrisele lisanud poole saate pealt legendaarse bändi «The Who» laulja Roger Daltrey. Aga kui oli aeg teiste külalistega kätt suruda, siis ainuke, kellega Daltrey kätt ei surunud oli Harris.

Daltrey on 74-aastane ning tema ja teiste külaliste vahel oli laud, millest oli lauljal võib-olla keeruline mööda astuda, et naiseni jõuda, aga see ei takistanud Daltreyl Martin Freemanig kätt surumast, kes oli temast kõige kaugemal.

Roger Daltrey surub kätt Dwayne Johnsoniga
Roger Daltrey surub kätt Dwayne Johnsoniga Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost
Roger Daltrey lehvitab Naomie Harrisele
Roger Daltrey lehvitab Naomie Harrisele Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost
Roger Daltrey surub kätt Martin Freemaniga
Roger Daltrey surub kätt Martin Freemaniga Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Vaevalt seal midagi tõsist oli ning põhjus, miks Daltrey naise kätt ei surunud oli see, et nad ei ulatunud teineteiseni. Martin Freeman, kellele laulja ka alguses lehvitas, oli küll kaugemal, kuid ta astus Daltreyle päris palju lähemale, et legendaarse muusikuga kätt suruda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles