Üksikvanemate pered viskasid kaaslastele pilgu peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin koos noore kõrvalosalisega
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin koos noore kõrvalosalisega Foto: Kanal 2

Seekordse Kanal 2 saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osalised tutvustasid väljavalitutele oma lapsi ja perekondi.

Galina kohtus Reinu tütardega ning nad käisid paadiga lustisõidul. Rein ütles, et kui algul tundus Galina temast natuke kõrgem, siis nüüd selgus, et nad on pigem ühe pulga peal. Reinu tütred olevat öelnud, et selle naisega võiks isa küll veel käia.

Galina märkis, et lastel polegi armukadedust võõra naise suhtes, vaid suhtlevad täiesti vabalt ning tahavad ka, et isa leiaks kellegi.

Eelmises saates selgus, et Leena ja Taavi on armunud ning Kristjan pidas paremaks saatest lahkuda. Leena kutsus Taavi külla ning mees tuli, et jääda. Lapsed võtsid Taavi kohe omaks ning Leena peresse sobib rahuliku olekuga mees suurepäraselt. Aasta pärast, kui lapsed suuremad, plaanivad nad mujale kolida.

Nad on koos veetnud mitmeid tegusaid nädalavahetusi ning Leenat üllatas, et mees tahab ise lastega välja minna. Taavi sõnas, et neil on Leenaga ühine eesmärk, ta on ise jõudnud sinna, et soovib peret, kuid seni pole see välja tulnud.

Taavi on mõelnud, et kui naine võtta, siis ikka eluks ajaks. Ta ütles, et mine tea, mis nad Leenaga ette võtavad...

Veljo pole oma eelistusi välja näidanud. Seekord käis ta koos laste, Anita ja Marioniga mängumajas ning hiljem korraldasid perekondliku grilli. Anita pojale jättis Veljo hea ja sümpaatse mulje.

Veljo õde ei kujuta kumbagi naist Veljo pruudina ette, kuid tunnistas, et kui, siis pigem Anita.

Rutt tutvustas Jaaku ja Mihklit oma perekonnale. Ruti emale jättis jutukam Jaak parema mulje, kuid ta ei öelnud midagi pahasti ka Mihkli kohta. Ruti kasuisa nentis, et pooleteise tunniga ei saa tegelikult hinnangut anda. Mihkli liigne tagasihoidlikkus talle kindlasti kasuks ei tulnud.

Ema arvates sobib Rutile keegi, kes teda ohjata suudab ning Jaak oleks selles mõttes parem. Ruti õde ei näe aga nendes kahes talle üldse kandidaati, kuid saab aru, et Jaak püüab Rutile meeldida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles