Bändipoiste tüli! Taavi Immato Silver Laasile: edukad ideed kadusid teie bändist koos Stig Rästaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel korral olid «Legendide lahingus» vastamisi ansambli Traffic esindaja Silver Laas ja bändi Shanon laulja Taavi Immato. Mehed pildusid vihaseid riime, sest kaotajaks ei soovinud jääda kumbki! 

Kelmikas saatejuht Liis Lemsalu hoiatas kohe lahingu alguses kutte: «Unustage oma fännitarid ja feim». Trafficu solist Silver Laas on end ette valmistanud vaid võiduks - kaotus on välistatud. Kas tema ülikiire kõnemaneer tuleb räppimisel pigem kasuks või kahjuks?

Immato räpil ülbelt, et Traffic oli hea bänd vaid koos Stig Rästaga. Ja soovitab Laasil uurida, äkki Stig annab mõne hea idee veel, sest muidu on täielik allakäik. 

Laas lajatab Immatole: «Ma annan sulle sajalise, et lõpetaksid sa Elmari memmedel niiskeks ajamise.» Muusikast läks teema sujuvalt üle teineteise pruutide kallal normise peale. 

"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu
"Legendide lahing"
"Legendide lahing" Foto: Mihkel Maripuu

«Legendide lahing» on lõbus saade, kus tuntud inimesed tögavad teineteist vastastikku vaimukaid riime räppides. Ehkki sõnad on tabavalt teravad, puudub igasugune pahatahtlikkus, sest tegelikult on lahingpaarid omavahel head sõbrad ja tuttavad.

Vaata täispikka räpilahingut järgi videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles