Brad Pitti uus silmarõõm lummab nii ilu kui intelligentsiga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt.
Brad Pitt. Foto: Andrew Cowie/Instagram

Brad Pitt (54) on pärast lahutust Angelina Joliest taas vaba ja vallaline. Küll aga levivad juba mõnda aega kuuldused, et mees on leidnud endale uue silmarõõmu, kes on sama ilus kui tark!

Brad Pittile meeldivad naised kes suudavad talle väljakutse esitada, vahendab PEOPLE. Seega on MIT professor ja arhitekt Neri Oxman (42) ideaalne kandidaat mehe poolehoiu võitmiseks. 

Nerit ja Bradi ühendab huvi arhitektuuri ja kunsti vastu ning erinevate allikate kohaselt on Brad osalenud ka naise juhendatud loengutes ja seminaridel. 

Lisaks silmipimestavale omanäolisele ilule on naisel pakkuda veel palju muudki. Olles sündinud peresse kus isa ameeriklane ja ema iisraelane, astus Neri Iisraelis kohustuslikuna sõjaväkke. Pärast seda asus ta õppima meditsiinikooli. 

2005. aastal kolis ta USA-sse ja asus tööle prežtiissesse Massachusettsi Tehnoloogiainstituuti. Seal töötab ta juhtival kohal hinnatud professorina tänaseni. 

Lisaks suurtele tehnoloogia-alastele saavutustele on naine oma teadmisi rakendanud ka kunsti hüvanguks. Mitmed tema teosed on tuntud galeriide püsikollektsoonis (näiteks Kaasaegse kunsti muuseum New York-is, jt).


Brad ja Neri tutvusid läbi ühise arkitektuuriprojekti, mida teostati MIT-i laborites. Pitt on alati näidanud üle huvi ja initsiatiivi arhitektuurivallas, tema loodud on ka «Make It Right Foundation», mis ehitab odavaid ja keskkonnasõbralikke kodusid New Orleansis inimestele kes seda vajavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles