Veel üks viis enda täiustamiseks: "Nibudisainerilt" saad tellida Kendall Jenneri nibud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner.
Kendall Jenner. Foto: Anthony Behar/Instagram

Kendall Jenner (22), telestaar, modell, kes julgelt nii laval kui vabal ajal tihti läbipaistvaid toppe kannab, on inspiratsiooniks paljudele naistele. Nüüd on võimalik igal soovijal Kendalli kaunid nibud «nibudisainerilt» ka endale tellida, vahendab FoxNews

Kendall Jenner rääkis oma modellikarjääri alguses avameelselt erinevatest hirmudest ja pingetest, mis seotud moelavadel kõndimisega. Küll aga ei näinud ta midagi hirmutavat selles kui kostüüm tema rinnad katmata jätab. «Mulle meeldib kui mu tissid on väljas!» ütles ta 2016. aastal US Magazine-ile antud intervjuus.

Noore naise julge eneseväljendus ja riietus inspireerib mitmeid naisi ja Kendalli keha on paljudele eeskujuks. Nüüd pööratakse erilist tähelepanu modelli rindadele, mis pole üleliia suured kuid särkide alt kunagi märkamatuks ei jää. Just nende kurikuulsalt ilusate nibude pärast.

Üha enam naisi ei soovi enam mitte oma rindu kohendada vaid arstide poole pöördutakse sooviga parandada oma nibude välimust. Nii areoola värvi, kuju kui ka nibu suurust ja kuju. Suure nõudluse tulemusena tegutsevad Ameerikamaal plastikkirurgid kes spetsialiseeruvad «nibudisanile». Sellise kirurgi poole pöördudes võid soovitud tulemusest pildi kaasa võtta ning lihtsamatel puhkudel juba mõnekümne minuti möödudes unistuste nibudega lahkuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles