GALERII JA VIDEO: Kas Venemaad ärritanud katusepiraat Mustang Wanted teeb oma hulle trikke nüüd Eestis?

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kõrghoonete ja ühe korstna otsas nähti täna mustas dressipluusis noormehi, kes tegid kõrgustes külmajudinaid tekitavaid trikke. Elu24 andemetele on hullumeelse projekti taga Ukrainast pärit skandaalne katusepiraat Mustang Wanted, kuid pole selge, miks ta Eestis on.

Skandaalne Mustang Wanted on maailmakuulus katusepiraat, kes vallutab kõrgeid hooneid vähese või olematu ohutusvarustusega. Tema tõmbenumbriks on hulljulged trikid kõrgustes, mida ta ise või tema kaaslased pildistavad. 

2014. aastal ronis ta Moskvas asuva Kotelnicheskaya Embankment hoone tippu ning värvis tornitipu siniseks ning pani sinna lehvima Ukraina lipu, selle vägiteo pühendas ta Ukraina taasiseseisvumispäevale. 

Teo eest on Mustang Wanted Venemaal tagaotsitav. Teda süüdistatakse vandalismis ja huligaansuses, ent Ukraina võimud ei ole nõus noormeest välja andma. 

Eluohtlikud trikid mees ei morjenda. «Surm ei ole kõige hullem asi. Kõik surevad, kuid vähesed elavad nõnda, nagu tõeliselt soovivad,» sõnas noormees ühes intervjuus Daily Mail väljaandele.

Vaata Mustang Wanted'i trikitamist kõrgustes allolevast videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles