Ülekullatud instanümfid: laulev näitleja Bella Thorne ja kehavõlur Kim Kardashian teenivad netitööga roppu raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20-aastane näitlejanna Bella Thorne teenib sotsiaalmeedias erinevate brändide promomisega nii hästi, et võiks juba praegu pensionile jääda, vahendab UsWeekly

Nooruke näitlejanna Bella Thorne avalikustas Vogue'i tehtud dokumentaalfilmis, et teenib iga Instagrami postituse eest vähemalt 65 000 dollarit. «See on 100% mu töö,» sõnas näitlejanna. 

Kuigi Instagrami postitustega teenib ta kõige rohkem, siis ka Snapchati ning Instagrami Story'dega ajab näitlejanna kokku korraliku kopika: iga postitus toob noorele näitlejannale sisse 10 000-20 000 dollarit. 

 

I’m cute ?? I love this shirt @ffrecords link in my bio

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

«See algas, kui ma olin 18-aastane ja mu pangaarvel oli vaid 200 dollarit ning ainult aasta hiljem ostsin ma endale maja,» avalikustas Thorne. «See on kõik tänu sotsiaalmeediale,» tunnistas ta. 

Loomulikult ei ole Thorne ainuke sotsiaalmeedia staar, kes oma postitustega internetis raha teenib. Näiteks Kim Kardashianile maksavad erinevad brändid toodete reklaamimise eest kuni 500 000 dollarit! 

Vaata ka Bella Thorne'i ja Vogue koostööl valminud dokumentaalfilmi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles