Eesti kuulsuste patune pool ehk armuafäärid, mis raputasid avalikkust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Elu24 fotomontaaž

Hiljuti lahvatas Hollywoodis suur skandaal, kui päevavalgele tuli Khloe Kardashiani kallima väidetav truudusetus. Sarnased petmisskandaalid on raputanud ka Eesti avalikkust ning Elu24 tegi ülevaate tuntud eesti kuulsustest, kes on armuafääri sattunud.

Evelin Ilvese unustamatu öö

2014. aasta suvel lahvatas skandaal, kui toonane Eesti esileedi Evelin Ilves unustas ühes augustiöös oma staatuse ja abielu ning suudles enda noort kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö.

Proua Evelin Ilvest märkasid paljud kolmapäeva, 6. augusti soojal õhtul kohviku Komeet terrassil toimunud peol, kus pidu kulges tasahilju 7. augusti varahommikusse, mil rahvast hakkas Komeedis üha vähemaks jääma, kuni avanes järgmine pilt – presidendi abikaasa tantsis ühe endast noorema, 28–30-aastase mehega terrassi keskel. Paar õõtsus tantsuplatsil justkui armunud, Evelin vaatas oma tantsupartnerile ainiti silma, rääkis üks pealtnägija. Poole viie paiku varahommikul esileedi lahkus. 

Evelin Ilves ja kuum lõunamaa mees Komeedi terrassil
Evelin Ilves ja kuum lõunamaa mees Komeedi terrassil Foto: Repro

Taavi Rõivase trikid Malaisias

Eesti äridelegatsioon, kes külastas Malaisiat, sattus  ahistamisskandaali. Endine peaminister ja tänane riigikogu aseesimees Taavi Rõivas ning Eesti äridelegatsioon, kes külastas Malaisiat ja Singapuri, korraldasid Malaisias peo, kust ei puudunud ei ahistamised ega basseini lükkamised. Rõivas võtab süü avalikult osaliselt omaks. Taavi Rõivas kinnitas toona, et kõige põhjalikumad selgitused tuli anda siiski oma abikaasale. «Et kogu ebatäiuslikkuses on Luisa mu kõrval, see näitab, et ta on liiga hea naine ja ma ei ole teda välja teeninud. Fakt on, et sellist uudistelaviini ei taha ükski perekond oma ellu,» lausus mees.

Taavi Rõivas 
Taavi Rõivas Foto: Elu24 fotomontaaž

Tanel Padari suuseks

Kroonika avaldas 2006. aastal mobiiltelefoniga tehtud pildid Tanel Padarist, mis näitasid väljaande sõnul, et see mees on sündinud rokkima.

Udustel piltidel oli näha Tanel Padarile sarnanevat noormeest üsna siivututes poosides. Ühel kaadril oli näha tema genitaalide piirkonda kummardunud neiut, teisel embab Taneli-sarnane noorsand kedagi meesterahvast.

Ajakiri nentis kahetsusega, et Tanel Padarilt ei õnnestunud kommentaari saada. Laulja eksabikaasa Katarina Padar rääkis toona aga ohkega, et ta on oma mehe «õudsetest» ja «lapselikest» tempudest väsinud. Taneli tollane abikaasa Katarina Padar tunnistas hiljem, et meheau ees põlvitaja oli tema.

Tanel Padari eksabikaasa Katariina Padar
Tanel Padari eksabikaasa Katariina Padar Foto: Andres Teiss

«Kodulõhkujast» modell Mirjam Väljaots

Seltskonnakaunitar Heti Tulve kolis aastate eest välja oma miljonärist mehe Indrek Rahumaa juurest, kui väidetavalt sõbranna Mirjam Väljaots temalt mehe üle lõi. 2017. aastal võitis Väljaots ajakirja «Stiilne kodu» preemia ning postitas sellest pildi sotsiaalmeediasse. Uhke auhinnaga pildil poseeriv Mirjam Väljaots sai aga endiselt sõbrannalt Heti Tulvelt hävitava hinnangu kommentaariga: «#kodulõhkuja» viidates ilmselt aastatagustele sündmustele, mil Mirjam sõbranna Heti Tulve mehe üle lõi. Tänaseks on väidetavalt ka see liit lõhki läinud. 

Mirjam Väljaots foto ja Heti Tulve kommentaar
Mirjam Väljaots foto ja Heti Tulve kommentaar Foto: Instagram

Vahur Kersna romanss Itaalias  

2002. aastal kirjutas ajakiri Kroonika telemehe Vahur Kersna armuafäärist Itaalias, sel ajal kui Vahur oli veel koos oma eksnaise Kadi Pedanikuga. Itaalia kuuma päikese alla «Õnne» fenomeni otsima lennanud Vahur Kersna nautis töö kõrvalt mesinädalat endise ajakirjandustudengi Liina Lepikuga (nüüd Liina Kersna), vahendas Kroonika toona. 

Samuti vahendas Kroonika toona, kuidas Kadi Pedanik lubas kirjutada raamatu ning paljastada intiimsaladused. Kroonika sõnul lubas Pedanik, et rebib memuaaridega armastatud telemehelt maski, avaldab tema tõelise palge, mis nii armastusväärne polevatki.

Vahur Kersna ja Liina Kersna
Vahur Kersna ja Liina Kersna Foto: «Reporter» / Kanal 2

Anu Saagimi kõrvalehüpe

Bravuuritar Anu Saagim tunnistas 2008. aastal Iltalehtile, et on olnud oma mehele truudusetu. «Tegu oli lühiajalise kiindumusega, sest kui tegu oleks olnud millegi sügavamaga, oleksime Ristomattiga juba lahus,» rääkis Anu toona välismeedias. «Ma oleksin läinud tema juurde ja öelnud, et nüüd lahutame, sest olen kõrvuni armunud! Arvan, et ka tema oleks samas olukorras nii käitunud,» avalikustas bravuuritar.

2001. aasta: Risomatti Ratia ja Anu Saagim 
2001. aasta: Risomatti Ratia ja Anu Saagim Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Liis Tappo hülgas mehe multimiljonäri pärast 

2010. aastal kirjutas Kroonika, kuidas abikaasa Rene Treialist lahku kolinud eksmiss Liis Tappo vahetas endise kaasa multimiljonärist ärimehe Vello Väinsalu vastu. Tappo sõnas toona, et läks eneseteostuse nimel lahku oma abikaasast. 

«Oleme mehega paar nädalat lahus elanud. Liisil ja Vellol on hetkel tõepoolest midagi,» kommenteeris olukorda toona Vello abikaasa Kristel, kelle sõnul oli Liisi jutt eneseteostusest vale ning naine on alatult käitunud juba suve algusest saati ega arvesta, et mehel on ka väikesed lapsed.

Liis Tappo Kanal 2 saate «Eesti toredaim kodu» žüriis.
Liis Tappo Kanal 2 saate «Eesti toredaim kodu» žüriis. Foto: Mardo Männimägi / Kanal 2

Ithaka Maria ja Mait Malmsteni ootamatu kirelõõm

Kergekoeline afääri maik on juures ka näitleja Mait Malmsteni ning Ithaka Maria tegudes. Nimelt võis 2008. aasta TV3 jõulupeol näha Mait Malmsteni ja lauljanna Ithaka Maria Rahulat otse külaliste silme all teineteist kirglikult silitamas ja embamas, kirjutas Kroonika. Ka väitis ajakiri, et näitleja hoidnud oma käsi õrnalt ümber Maria ning lõpuks oli paarike ennastunustavalt suudelnud.

Mait, kelle abikaasa on näitlejanna Harriet Toompere, jäi juhtunut toona kommenteerides kidakeelseks ning põhjendas ootamatult lahvatanud kirelõõma lihtsalt purjus inimese ebaadekvaatse käitumisena.

KANAL 2 SÜNNIPÄEV 26.09.2015.Ithaka Maria Rahula
KANAL 2 SÜNNIPÄEV 26.09.2015.Ithaka Maria Rahula Foto: Viktor Burkivski
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Mait Malmsten koos kaasaga
Presidendi vastuvõtt roosiaias, Mait Malmsten koos kaasaga Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles