Liis Lemsalu on Eesti sõduritega Liibanonis missioonil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: Raul Mee

Poplaulja Liis Lemsalu on Liibanonis ja kirjutab oma sotsiaalmeedias: «Tohutult suur au on viibida siin kohapeal ning näha oma silmadega, kuidas elu sõjaväebaasis käib.»

Liis Lemsalu postitas Instagrami foto, millel poseerib Libanonis maalilise päikseloojangu taustal. Foto alla kirjutab kaunitar: «Minu esimene päikeseloojang Liibanonis» 

«Mis teeb selle visiidi aga veelgi erilisemaks on see, et me oleme koos bändiga tulnud Eesti sõduritele külla, kes paiknevad siin juba pikemat aega välimissioonil!» täpsustab staar. Liis on uuest kogemustest vaimustunud: «Tohutult suur au on viibida siin kohapeal ning näha oma silmadega, kuidas elu sõjaväebaasis käib.»

Popstaar lubab  edaspidigi fänne oma retkega kursis hoida: «Üritan teid siis vaikselt kursis ka hoida, kuigi ei saa kahjuks kõike teiega jagada.. Sellest olenemata, Cyah babes!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles