Poliitikute kisma! Indrek Tarand Rainer Vakrale: sa teed poliitikat vaid selleks, et ajada seeliku alla kätt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis toimub?! Kanal 2 stuudios loobivad staar-poliitikud Rainer Vakra ja Indrek Tarand üksteisele pori näkku. Õnneks on tegu vaid lõõpimisega meelelahutuslikus võtmes. Pühapäevane menusaade «Legendide lahing» tõotab seekord eriti raju tulla.

Alati väljapeetud Indrek Tarand on seekord tuusa kärtspunasesse räppari dressipluusi riietatud ja nimetab Rainer Vakrat kumminukuks ning küsib lausa ilkudes: «Arvad, et see mis teed on päris asi?» 

Tarand ei suuda ka õige räppari kombel enese upitamisest loobuda ning mainib, et just tema viis Vene väed Eestist välja. Rainer Vakra aga ei suuda Tarandit pikalt kuulata ja lajatab: «Säärast ila tuleb su suust». 

Ja ega Vakragi mingi kummist poiss pole, ta paneb korralikult vastu vihjates Tarandi alkoholiprobleemidele:«Silmad tulipunased ja promilliga sind roolist leiti Viruväravast.»

Vaata poliitikute kätši videost!

«Legendide lahing» on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 20.35 ja meelelahutusportaal Elu24 kannab menusaadet üle ka otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles