Uskumatu, aga televaatajad on rajust seksist väsinud: BBC lõpetab sarja «Versailles» tootmise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Incendo / Youtube

BBC draamasarja «Versailles» tootmine lõpetatakse rohkete seksistseenide tõttu, sest televaatajad on nendest väsinud ning reitingud langevad, vahendab The Sun

«Versailles» draamasarja puhul on tegu ühe BBC kõige vürtsikama saatega, kus ei hoita end tagasi: eetris on olnud nii raju seks vannis, kui ka kaheümne nelja õukondlasega orgia.

Kuuma sarja ootab aga enneaegne kulminatsioon: sarja algne tootja Prantsusmaalt, Canal Plus tõmbas pistiku seinast, põhjuseks reitingute järsk langus, mida ei suudetud päästa ka erootiliste kaadrite ning 21 miljoni suuruse eelarvega. 

The Sun'i allika sõnul oli «Versailles» sarja ära ostmine BBC-i jaoks väga suur ja tähtis otsus. Eriti veel seetõttu, et sarjas on rohkelt täielikku alastus ning seksi.

Allika sõnul meeldis see esialgu telekanali vaatajatele, ent aja jooksul märkas BBC, et sarja reiting langeb pidevalt ning asi kulmineerus sellega, et sarjal oli vaid miljon vaatajat. Põhjuseks võib pidada lugematuid seksistseene ning rohket alastust.

Telekanal usub, et «Versailles» on oma aja ära elanud ning uut hooaega oodata ei ole. Seda kinnitab ka Canal Plus'i programmijuht Fabrice de la Patelliere, kelle sõnul on suvel algav hooaeg draamasarja viimane. Vaatamata järsule lõpule nimetas mees sarja tegemist «metsikult ambitsioonikaks reisiks». 

Vaata treilerit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles