Kes teeb, see jõuab! Multitalent Yoko Alender õppis selgeks uue ameti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoko Alender on diplomeeritud joogaõpetaja
Yoko Alender on diplomeeritud joogaõpetaja Foto: Erlend Štaub

38-aastane riigikogu liige Yoko Alender on lisaks arhitekti- ning poliitikuametile omandanud uue ja huvitava elukutse, vahendab Naisteleht.

«Nüüd on käes aeg tagasi anda,» ütleb multitalent Yoko, värskelt diplomlomeeritud joogaõpetaja, kes jagab iidse kunsti tarkust kõikidele soovijatele. Loe täispikka artiklit Naistelehest!

Jooga on india traditsioonilise maailmakäsitluse põhimõiste, mis väljendab inimese püüdu reguleerida ja korrastada oma käitumist, hoiakuid ja mõtlemist senise teadvuseseisundi ületamiseks ning teatava ideaalse seisundi  saavutamiseks.

Naine tegeleb juba mõnda aega oma vaimsuse edendamisega. 2001. aastast alates on ta Eesti Budismi Instituudis, asutaja ja juhatuse liige, mille eesmärgiks on edendada asjakohaste kultuuri-, haridus-, kirjastus- ja muude ettevõtmiste kaudu budistliku kultuuri tutvustamist Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles