Tänavune ERKI Moeshow toimub underground techno-klubis

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2017
ERKI Moeshow 2017 Foto: Kalev Lilleorg

Tänavune ERKI Moeshow üllatab oma toimumiskohaga. Seekord kutsub ERKI külastajad paika, kus sellelaadset show’d varem toimunud ei ole. 

Techno ja underground klubikultuur - ERKI Moeshow kompab piire ning korraldab tänavuse suursündmuse Noblessneri linnakus asuvas klubis HALL. Sandra Mäesepp, kes on tänavuse ERKI üks peakorraldajatest, toob välja mitu põhjust, miks just HALL toimumiskohaks valiti: «Esiteks sai määravaks uudsuse aspekt - klubi avati alles eelmisel aastal ning midagi taolist pole seal varem korraldatud.

ERKI Moeshow 2017
ERKI Moeshow 2017 Foto: Kalev Lilleorg

Teiseks ühtivad hoone industriaalsed ja pealtnäha kõledad ruumid ERKI selleaastase kontseptsiooni ja eesmärkidega. Lisaks sobivad asukohaga ideaalselt nii show ise kui ka järelpeo esinejad,» selgitab korraldaja.

Kesklinna vahetus läheduses asuv klubi HALL alustas tegutsemist 2017. aasta sügisel, keskendudes peamiselt techno-kultuuri edendamisele Eestis. Nii ongi enamus toimunud üritusi olnud seotud just selle muusikastiiliga. «ERKI Moeshow toimumine HALL’is pakub publikule kindlasti põnevust ja uut väljundit klubile.» lisas Mäesepp.

ERKI Moeshow 2017
ERKI Moeshow 2017 Foto: Kalev Lilleorg

Moekunstniku ja tänavuse ERKI moeshow eelžürii liikme Ketlin Bachmann-Põldroosi sõnul näeb seal uusi talente ja saab osa nende mägulustist. «Nagu alati, tasub ERKI Moeshow’lt oodata põnevat vaatemängu ja värskeid ideid. Eriti rõõmustas mind seekord küllalt mitmed selge nägemuse ja kindla käekirjaga kollektsioonid, mis olid tugevalt isikupärased ja lennukad,» lisas Bachmann-Põldroos.

ERKI Moeshow toimub tänavu 26. mail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles