Elina Purde kutsub Kalamaja koristama: lapsega jalutades olid silmad-suud tänavatolmu täis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Pähklimägi
Elina Pähklimägi Foto: TV3

Kalamajas elav näitlejanna Elina Purde kutsub kogukondlasi üles tolmust Kalamaja koristama. Linnaosavanema Raimond Kaljulaidi sõnul ei ole taoliste talgute korraldamine võimalik. 

Elina Purde kirjutab oma üleskutses: «Mustus Kalamajas. Lume sulamisega on tänavad täis kiviklibu, tolmu, konisid, vanu lehti ja muud rämpsu. Äkki peaks Kalamajas ette võtma ühe talgupäeva? Kus elanikud üheskoos koristaks oma majaesised ja -ümbrused, linnaosavalitsus võiks samal päeval aktiviseerida oma tänavakoristusmasinad ning paigaldada mõned suuremad konteinerid, et saaks ära visata talvega kogunenud esemed, mis ootavad aianurgas äraviskamist? Või on see mõte liiga naiivne? Täna lapsega jalutades olid silmad-suud tänavatolmu täis ja ise asi paremaks ei lähe. Näiteks mõni pühapäev - 15. aprill või 22. aprill? Ettevõtlikumad kalamajakad võivad näiteks mõistliku tasu eest pakkuda aknapesuteenust.» 

Näitlejanna üleskutse on saatnud kiitvat vastukaja. Linnaosavanem Raimond Kaljulaid annab oma vastuses teada, et koristustööd on alanud, kuid talgud ei ole võimalikud. 

Linnaosavanema Raimond Kaljulaidi vastus
Linnaosavanema Raimond Kaljulaidi vastus Foto: facebook

Üleskutsega saab ühineda Facebook'i Kalamaja grupis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles