Hewlett Packard maksab Gary Glitterile 1,5 miljonit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Glitter
Gary Glitter Foto: Reuters / Scanpix

Häbistatud popstaar Gary Glitter saab arvutitootjalt Hewlett Packard 156 000 dollari ehk enam kui 1,5 miljoni krooni suurus palgatšeki, kuna firma valis tema loo «Do You Wanna Touch Me» oma uue telekampaania tunnuslooks.


Laulja, kelle õige nimi on Paul Gadd, vabastati hiljuti Vietnami vanglast, kus ta kandis pea kolm aastat karistust üheksa- ja üheteistaastase tüdruku seksuaalse ärakasutamise eest, vahendab WENN.

Mees saadeti riigist välja kodumaale Suurbritanniasse, kuid mehe õnn on nüüd pöördumas – nimelt käib arvutihiid Hewlett Packard tema 1972. aasta loo eest välja korraliku summa, et selle abil oma uusi puutetundlikke ekraane reklaamida.

Tegelikult kõlab reklaamides küll Joan Jetti poolet 1982. aastal sisse laulud versioon Glitteri laulust, kuid Glitter saab selle eest siiski teenitud autoritasu.

Laste seksuaalse ärakasutamise vastu võitlevad organisatsioonid on arvutifirma käitumise hukka mõistnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles