Miss Raplamaa 2018 Anni Velks: nüüd on minu aeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Raplamaa 2018
Miss Raplamaa 2018 Foto: Konstantin Sednev

Sel nädalavahetusel selgitati välja miss Raplamaa 2018, kelleks sai 20-aastane sisekujundaja Anni Velks. 

Miss Raplamaa on toimunud järjepidevalt aastast 1995 ja on traditsiooniline kevadine suurüritus, mis koondab nii Raplamaa kui ka väljaspool maakonda elavaid inimesi üheks kindlaks õhtuks. Miss Raplamaa eesmärk on seista noorte naiste terve elustiili eest ja luua valimistel osalevatele neidudele võimalusi end erinevates eluvaldkondades harida. 

Tänavune võitja, Anni Velks jättis eelmisel aastal võistluse vahele, ent sel korral liitus võistlusega kohemaid. «Kohe, kui tuli video üles, et otsivad uusi kandidaate, siis ma mõtlesin, et nüüd on minu aeg.»

Missikandidaat number 9: Anni Velks
Missikandidaat number 9: Anni Velks Foto: Korraldaja: Miss Raplamaa

Neiu usub, et iseendaks jäämine talle võidu tõigi. «Ma ei ole keegi teine, teen täpselt seda, mida ma armastan ja olen see, kes ma olen,» põhjendas neiu oma edulugu võistlusel.

Ka missivõistluste võitu peab Velks pigem trumbiks. «Ma arvan, et see on ikka kasuks mulle, kedagi ei tohiks ära ehmatada.»

Loe täispikka artiklit Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles