Eks-Ninja Triinu Kivilaan näitab kallimat!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Kivilaan.
Triinu Kivilaan. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kunagise menubändi Vanilla Ninja endine liige Triinu Kivilaan avaldas täna pildid koos pruunisilmse hurmuriga. Minimalistlikud allkirjad ei avalda kuigi paljut, kuid Triinu siiras naeratus annab mõista, et pelgalt sõbrapildid need ei ole. Loe, mida kaunis naine meile avaldab!

Triinu Kivilaan kinnitas täna Elu24-le, et pildil on tõepoolest tema kallim Adriano. Kuigi Triinut on varasemalt nähtud mitmete nägusate meeste seltskonnas, on uudised tema suhtestaatuse kohta olnud kesised. Ka eelmisel nädalal ilmunud artiklites, milles räägiti kokkuvõtvalt endise menubändi Vanilla Ninja liikmetest ja praegusest käekäigust, kirjutati Triinust ikka vallalisena. 

Tegelikult on noored nautinud teineteise seltskonda juba 3 ja pool aastat. «Tutvusime ühel üritusel, kuhu kumbki tegelikult minna ei soovinud. Lahkusime ka üksteise nime teadmata. Alles hiljem hakkasime läbi ühiste sõprade üksteist otsima.»

Tundub, et Triinu on tõepoolest oma printsi leidnud. Üheskoos elatakse Šveitsis, Baseli äärelinnas Pratteln-is. «Siin on meil üks armas ühine pesa» sõnab ta Elu24-le. Neiu ütleb, et on siiani oma eluga väga rahul ja õnnelik. Kuigi tööd on palju toetab suhe Adrianoga Triinut raskustes ja väsimustes. «Kõik on tasakaalus!» lisades, et kui tööl on kõik hästi on ka palju jõudu muuks. «Ja ka vastupidi - kui kodus suudan ennast korralikult välja puhata, sujub ka tööl kõik hästi!»

 

Amo❤️?

A post shared by Triinu Kivilaan (@triinukivilaan) on

Tulevikuplaanide osas on naine tagasihoidlik: «Hetkel pere- või muid plaane pole. Arvan, et meil mõlemal on rõhk karjääril.»

Triinu töötab ühes Šveitsi firmas osakonnajuhatajana ning ülejäänud vaba aeg läheb enda ettevõtte käivitamisele. Noor naine avaldab lootust aasta teiseks pooleks ettevõtjana kanda kinnitada. «Mis valdkonnas, jäägu esialgu saladuseks.»
Triinu kallim Adriano töötab autosalongis põhikonto haldurina. 

Soovime kaunile paarile kõike head ja pikka iga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles