Vaata menusaadet «Legendide lahing» järele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Legendide lahingus» on sel korral vastamisi poliitikud Indrek Tarand ja Rainer Vakra, näosaate võitjad Juss Haasma ja Kalle Sepp ning muusikud Taavi Immato ja Silver Laas.

Meelelahutuslikku räpilahingut saab igal pühapäeval kell 20.35 otsepildis vaadata ka Elu24 vahendusel.

Kui räpilavale astuvad poliitikud Indrek Tarand ja Rainer Vakra, võib olla kindel, et ees ootab tõeline poliitiline kisma. Tarandist õhkub enesekindlust. Tänu suuremale elukogemusele peab ta ennast kindlaks favoriidiks. Samas peitub Vakras kogemustega kapiräppar, kes on julget sõnaseadmist jõuluvana ees varemgi harjutanud. Milline poliitiline jõud jääb sel korral peale?

Teise paarina võtavad mõõtu ansambli Traffic esindaja Silver Laas ja bändi Shanon laulja Taavi Immato. Immatolt lubab mentor Põhja Korea räpisaate ajaloo kõige professionaalsemat esitust. Lauljat ennast see ootus ei heiduta, ta jääb endale omaselt rahulikuks. Seevastu on Silver Laas ennast ette valmistanud võiduks – kaotus on välistatud! Kas tema ülikiire kõnemaneer tuleb räppimisel pigem kasuks või kahjuks?

Kolmanda paarina astub lavale Kalle Sepp oma inglaslikus aristokraatlikkuses ja Juss Haasma oma veatus vormis. Nad on kaks teineteisest lugu pidavat meest, kes teavad vastasest nii mõndagi, mida laiem avalikkus ei oska veel aimatagi. Need saladused ujuvad nüüd suures räpilahindus pinnale.

Saatejuht Liis Lemsalu ja räpilegendide Genka ning Chalice’i eestvedamisel selgub, kes avaliku elu tegelastest on ägedaim riimiseadja ja kelle sõna tabab täpselt kümnesse. 

Kes põrmustab vastase ehk kelle mikrofon kukub – lahingu võitja otsustab stuudiopublik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles