Kellelt küsida Eurovisiooni kleidiraha? Mart Normet: see ei ole Elina perekonnaprojekt, see on ikkagi Eesti rahva esindamine (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Normet
Mart Normet Foto: Pilt videost

Normet tunnistas «Ringvaates», et kindalt plaani veel ei ole, kuid nad pole lootust kaotanud. «Mõtteid on igasuguseid käes, aga ei saa minna kellegi rahakoti kallale. See summa ei ole mitte väike.» 

Mart Normet, teab Eurovisiooniajaloost, et ennustustabeli teise koha laulul on suurimad võiduvõimalused. Eesti on juba kuu aega püsinud teisel kohal. «Tunne on väga hea, see graafika ja Elina ise, olla hääletustabelites nii kõrgel kohal, see on väga väga uhke,» sõnas Normet. 

«Minul on selline tunne, tahaks hoopis keskenduda ettevalmistamisele, rahvas nii hääletas ja hoidis mulle pöialt, tahaksin anda seda tagasi ja teha head meelt oma valijatele,» on Elina ise endiselt lootusrikas.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles