Kellele ostis Valgevene popstaar Alekseev Tallinnast suure lillekimbu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alekseev (Nikita Alekseyev)
Alekseev (Nikita Alekseyev) Foto: Eugene Odinokov/Sputnik/Scanpix

Valgevene popstaar Alekseev saabus täna lumisesse Tallinna, et anda õhtul oma tuuri raames vinge kontsert. Noormees külastas ka kohalikku lillekauplust.

Alekseevi «Forever» kõlab Eurovisionil esimeses poolfinaalis. Fännides on lugu tekitanud vastakaid tundeid ja põhjus on ilmselt selles, et internetis on loost ringlemas ka mitu erinevat töötlust. 

Valgevene eurolaulu konkursil esitas Alekseev oma lugu eriti edevas ja ulmeliselt sädelevas kostüümis. Millega see hurmur meid täna üllatada võib, selgub juba õhtul Cathouse Concert Hallis.

Alekseev ise on täna õhtuse Tallinna kontserdi eel juba elevil ja jagab Instagramis pilte Eestist:

Popstaar Alekseev külastas ka kohalikku lillepoodi ja valis välja eriti uhke lillebuketi. Kui müüja küsis, kes noormees plaanib abielluda, siis Alekseev naeratas kelmikalt ning ütles, et ei kavatse. Kimbu sai aga hoopis noormehe konkurent Elina Nechayeva. Elina kiitis ka Alekseevi eurolaulu: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles