Tibinad, tehke järgi: USA veteranmodellid näitavad, kuidas roosast viimane välja pigistada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida roosam kleit, seda vanem eit? 67-aastane ameerika lauljatar Angelyne ja tema 42-aastane sõbranna Frenchy Morgan poodlevad Malibus ning rabavad kohalikke oma eriti julge riietusega.

Angelyne on Ameerikast pärit laulja ja modell, kelle tähelend algas 1984. aastal, kui ta poseeris väga sensuaalselt ühe hiiglasliku välireklaami tarbeks. Nüüdseks 67-aastane daam ei kavatsegi miniseelikuid kapinurka visata, vaid rokib nendes jätkuvalt, tehes oma igapäevaseid toiminguid. 

42-aastane Frenchy Morgan, tuntud ka kui Angelique "Frenchy" Morgan on prantsuse tõsielustaar, näitleja ja modell. Kuulsaks sai ta tänu osalemisele erinevates VH1 tõsielusarjades. 

Naised tabati poodlemas Malibus, mis polegi ehk nii üllatav, võttes arvesse nende eriti julget välimust. Tähelepanu väärivad ka naiste roosad autod ning numbrimärgid, millel ilutsevad naiste nimed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles