Bella Thorne tegi oma esimese tõsiseltvõetava filmirolli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bella Thorne.
Bella Thorne. Foto: SCANPIX

Endine lapsstaar Bella Thorne, kes on siiani pigem oma seksikusega silma paistnud, on seekord tõsisema filmirolliga hakkama saanud. Kaunitar mängib veidra haigusega tüdrukut filmis «Keskööpäike».

Bella Thorne mängis filmis «Keskööpäike» («Midnight Sun») psühholoogiliselt veenvat karakterit: 17aastast Katie Price`i, keda on varjatud alates varajasest lapsepõlvest, elab haruldase eluohtliku haigusega, mis muudab ka väikseima koguse päikesevalgust surmavaks. 

Päeval peab Bella kehastatud Katie olema toas, seltsiks vaid isa Jack (Rob Riggle). Kuid pimeduse saabudes avaneb ka Katie maailm ja ta käib kohalikus raudteejaamas reisijatele kitarri mängimas. 

Kõmumeedia räägib siiski rohkem staari lavaromantikast Patrick Schwarzeneggeriga. Ühel õhtul saatus sekkub ja Katie kohtub Charliega (Patrick Schwarzenegger), endise keskkooliaegse sporditähega, keda ta on salaja imetlenud aastaid. Katie ei räägi oma haigusest, kui neil tekib meeletult võimas armulugu, mis muudab neid – ja nende lähedasi – jäädavalt.

Film linastub Eesti kinodes reedel: 6.aprillil

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles