Vaata, millised põnevad artistid esinevad erinevatel TMW linnalavadel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linna põnevaim muusikafestival Tallinn Music Week kogub tuure. Vaata galeriist, mis toimub erinevatel linnalavadel: raamatupoes Puänt, Viru Keskuses ja Solarise keskuses. 

TMW juubelikava keskmes on rahvusvaheline uue muusika festival ning loovuse mõjule keskenduv konverents. TMW linnafestivali osa sisaldab tasuta linnalava kontserte, TMW Jutud vestlusi, TMW Maitsed valikut linna söögikohtadest, Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskuse kureeritud kunstiprogrammi, laste- ja noorteprogrammi, disainiturgu ning mitmesuguseid ettevõtmisi avalikus linnaruumis.

Käesoleval nädalal Tallinnas toimuva festivali Tallinn Music Week (TMW) üks läbivaid teemasid on inimkeskne linn, milles on ruumi loovusele, innovatsioonile ja mitmekesisele ettevõtlikkusele. Alates tänasest, neljapäevast 5. aprillist kuni pühapäeva, 8. aprillini on Viru ringil nähtav kunstiinstallatsioon, mis suunab tähelepanu faktile, et järgneva paari aasta jooksul hakkab Tallinna kesklinn elama läbi peatänava ümberehitusest tulenevat transformatsiooni.

Vaata galeriist, milline melu linnas juba käib 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles