Hanna-Liina Võsa muusikalikooli roosa uks sai sotsiaalmeedia fenomeniks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa muusikakooli beebiroosa uks lööb sotsiaalmeedias laineid
Hanna-Liina Võsa muusikakooli beebiroosa uks lööb sotsiaalmeedias laineid Foto: Instagram/Hanna-Liina Võsa foto TV3/kollaaž

Tallinna üks enim turistide poolt pildistatud objekt viimasel ajal on Hanna-Liisa Võsa muusikalikooli pastell-roosa uks. Esteetidel ajab värv karvad turri ja juriidiliselt on see ebaseaduslik, vahendab Pealtnägija

Hanna-Liina armastab roosat värvi ja oleks väga kurb, kui see siiski maha kraapida kästaks. Temaga ühes kurvastaks kõik instagrammerid üle maailma, kes selle ukse abil tuhandeid like`sid saanud saanud on. 

«Instagrami ja sotsiaalmeedia maailm on selle võtnud nii omaks, et öeldakse, et see on Instagrami kõige pildistatum uks. Ma olen lugenud neid pildiallkirju ja ma näen, et inimesed on reaalselt reisinud Tallinnasse, et lihtsalt sellest uksest pilti teha,» ütles Hanna-Liina «Pealtnägijale».

 

???

A post shared by PIIA SAARA (@piiasaara) on

 
 

A post shared by Lilian Hiob (@hiobl) on

Vaata Hanna-Liina Võsa kommentaari SIIT: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles