Vihma sajab! Nõia-Ints läks tööle!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu Foto: Karli Saul

«Ma ei tee tööd, kui ilm on nii ilus nagu täna. Naudin siis elu ja päikest. Tööotsi teen kehva ilmaga. Siis, kui päike ei paista ja sajab vihma. Ainult loll käib sellise ilusa ilmaga tööl,» praalis Nõia-Ints paar nädalat tagasi ning jätkas enda praadimist Tondi hobusetallide taga oleval muruplatsil.

Täna sajab vihma ja kärgib pikne. Elu24 uuris kella 11:00 paiku esmaspäeva hommikul, kas Ints juba tööl.

«Mis värk? Ma just ärkasin,» vastab tusane staarnõid porisedes telefonile. Pisut end kogunud ja aknast välja kiiganud tõdeb Ints, et tuleb vist jah täna tööotsingutele minna. 

«Mul on plaanis hakata kelneriks... Noh, ettekandjaks siis... Praegu on väliterrasside hooaeg juba käes ja kohvikutes-pubides kindlasti kibedaid töökäsi vaja,» arutleb nõid.

«Ma sobiks mõnda sellisesse kohta, kus käib palju soomlasi ja juuakse kõvasti õlut. Olen väga hea suhtleja. Mulle meeldib inimestele kärbseid pähe ajada ja ilusaid naisi sebida.»

«Pesen hambad puhtaks ja helistan kohe sõbrale. Koos lähme seda töövärki sebima ja õhtul siis kannan ette, kuidas läks,» lubab Ints.

Edu, Ints, tööotsingutel!

Kel Intsule tööd pakkuda, võtku julgelt ühendust Elu24ga: toimetus@elu24.ee, märksõnaks Intsule tööd!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles