Ta tegi seda jälle: Vändra-Aveli endine kavaler Armastusekahur ajab kullakesega nilbet juttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahury Armastusekahur ja Vändra-Aveli
Vahury Armastusekahur ja Vändra-Aveli Foto: Repro videost

Kas kõmulise Vändra-Aveli ehk Aveli Abeli ekskallim vaevleb armuvaludes või nostalgitseb niisama, et Facebookis vanu videosid üles riputab? Seekord kimbutab härra noort neiut intiimküsimustega.

Sel nädalal avaldatud lindistus pole tõenäoliselt enam värskete killast ja kuulub ilmselt Vahuri erakollektsiooni. Kuigi «intervjuus» väidab Aveli, et pole mitte kunagi varem üheski videos esinenud, võib selles siiski kahelda. Jääb üle loota, et Vahuril on tulevikus plaanis veelgi oma kullafondi uksi paotada.

Reporteriks kehastunud Vahur pikka juttu ei mõista ja asub kohe kõige olulisema teema juurde: «Rääkige ausalt ära, millal te viimati seksisite?»
Neiu tõstab muheledes vastamiseks pea, et pole mehega kunagi seksinud. «Minuga ei ole või!?» küsib mees pettunud toonil.
«Ei!» jääb Aveli endale kindlaks. «Aga teistega?» ei anna küsimus mehele rahu. «Ei,» raputab ta pead.

Seksiteemaline usutlus kestab veel mõnda aega, muu hulgas väidab Aveli, et vastused küsimustele on täiesti ausad ja tegelikult pole ta üldse kunagi valet rääkinudki.

Eelmise aasta alguses avaldas mees video, kus ta kaunitari kätt palub ja teda kirglikult suudleb. Veidi enne seda lõkkele puhkenud suur armastus Aveli ja Vahuri vahel jäi kahjuks üürikeseks, sest juba detsembris levisid kuuldused lahkuminekust.

Selle aasta alguses märgati neidu uue rabava välimusega. Uhke rinnapartii, millega blond näitsik aastaid kõigi pilke on võlunud, pole kuskile kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles