Anastasia Kender: Kaur pole kunagi teise naise juures elanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X.O. Club Members „Le Vernissage“ pidu Loune Museum`is 19.03.10 - Kaur Kenderi kaunis kaasa Anastasia (vasakul)
X.O. Club Members „Le Vernissage“ pidu Loune Museum`is 19.03.10 - Kaur Kenderi kaunis kaasa Anastasia (vasakul) Foto: Maksim Toome

«Kaur on alati olnud oma perega. Jutud, et ta elas teise naisega ja siis tuli meie juurde tagasi, on puhas vale!» kinnitab endine modell Anastasia Kender, et tema kirjamehest abikaasa ei ole oma väidetava muusa juures elanud.

«Meil on Kauriga väga sõbralik ja tugev perekond ja kõik see, mida Kroonika on meie suhte kohta kirjutanud, on laim,» väitab Anastasia Kender Õhtulehele.

«Eesti on nii väike ja ajakirjanikel pole millestki muust kirjutada kui teiste inimeste eraelust. Kui me elaksime näiteks USAs, annaksin ma Kroonika kohtusse,» ütles Anastasia, keda jahmatas Kroonika kirjutis sellest, et Anastasia oli Kaurile ja Ritale Madissoni pubis peale sattunud ning naist tuuseldanud.

«See on täielik absurd! Sellist konflikti pole olnud, ma pole Ritat puutunud ega temaga selles pubis iialgi kohtunud!» raiub Anastasia.

Küsimusele, kas Kauril oli Ritaga suhe või mitte, vastab ta ebamääraselt: «Ei tea, kõigil on oma elu.»

«Igal inimesel peab olema hingamisruumi ja privaatsust, eriti loomingulistel inimestel. Ja ma tõesti ei ole tema käest seda küsinud.» Anastasia naerab välja ka Kroonika väite, et ta oli oma lapsed mõneks ajaks Kauri ja Rita koju kupatanud. «Enda lapsi olen alati ise kasvatanud ja ei teeks kunagi midagi sellist!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles