Galerii: vaata, mis toimus muusikaettevõtluse auhinnagalal 2018 (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Fonogrammitootjate Ühing korraldab alates 2015. aastast üritust Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad, mille raames tunnustatakse parimaid Eesti muusikaettevõtluses tegutsevaid ja Eesti muusikatööstuse arengule kaasaaitavaid isikuid.

Ühingu eesmärgiks on esile tuua isikuid, kelle tööl on oluline tähtsus Eesti muusikavaldkonna edendamisel.

Kandidaatide esialgne nimekiri koostatakse ettepanekute põhjal, mida on võimalik esitada EFÜ kodulehel. Kandidaatide lisamise leht on avalik ning kõikidel muusikavaldkonnas tegutsevatel isikutel oli võimalus kandidaate üles seada.

Kandidaatide nimekiri on soovitusliku iseloomuga ning žürii liikmetel on võimalik hääletuse käigus nimekirja täiendada juhul, kui lisatav kandidaat vastab «kategooriad» lehel toodud tingimustele.

Kõiki nominente saab vastata Postimehe lehelt.

Žürii moodustamisel on EFÜ kaasanud mitmete muusikavaldkonnas tegutsevate esindusorganisatsioonide esindajaid. On jälgitud põhimõtet, et žürii töösse oleks kaasatud erinevates kategooriates pädevad spetsialistid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles