Peogalerii: «Kepp ja küla» Tartu moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kepp ja küla" Tartu moodi
"Kepp ja küla" Tartu moodi Foto: La Vida Loca
Kuna pidu «Kepp ja küla» osutus Tallinnas, Club Hollywoodis ülimenukaks, siis viisid La vida Loca üritustesarja korraldajad selle eelmisel nädalavahetusel ka Tartusse. Seekordsel üritusel vastandati New York Tartuga ehk ülikoolilinna viidi suurlinna ilu ja valu, glamuur ja klants.

Ettevalmistused said alguse juba päeval, kui korraldajad sõitsid Lõuna-Eestisse heina, vilja , õunte ja kartulite järgi. Imekombel avastati, et kui Tallinnas leiti põhupakkide pakkuja ilma suurema vaevata, siis Tartumaal osutus see ülesanne oodatust keerulisemaks.

Ei jäänudki muud üle, kui asuda reede hommikul teele Võrumaa poole. Siinkohal soovibki peo korraldaja tänada abivalmis Lõuna-Eesti külamehi, kes oma kuuri alt neile head ja paremat jagasid.

Külameeste lahkusel polnud piire – kaasa antud heina, vanade ajalehtedega ja muu temaatilise kila-kolaga sai dekoreeritud kogu klubi Tallinn. Üks mees andis isegi oma Moskvichi klubi ette väljanäitusele.

Kiirelt said lava ette nöörile kuivama ka särgid ja trussikud , õhupallid lae alla ning pidu võiski alata.

Klubi Tallinna suures saalis alustas setti DJ Uibusaar ja väiksemas DJ Lennart Beat ning kõiki VIP sissepääsust sisenejaid üllatati Kesvamärjukesega - Cosmopolitani Eesti versioon metsmaasika liköörist ja A Le Coqi õllest.

Sama jooki oli võimalik osta ka baarist ülisoodsa hinnaga ja nautida nii nagu seda tegid supernaised filmis «Sex ja linn».

Tartu inimeste imestus oli suur, kui vanalinnast naasesid flaiereid jaganud rahvariietes go-go tantsijad ja astusid otse oma poristes kummikutes lavale, et rahvas käima tõmmata.

Kastekannust kesvamärjukese joomise ees ei kohkunud ära keegi. Seda nõuti aina lisa, mida tantsijad lahkelt ka lava tagant juurde tõid.

Et peolistes korralik küla-elu fiiling tekitada, kutsuti lavale LINE tantsijad oma uhke kantri-tantsu showga. Iiihaaaa ja saapakontsade klõbina saatel astus lavale lõpuks õhtujuht Hr. Suur, keda kehastas Olev Ulp.

Aplausi ja kilgetega kutsuti lavale stiilikuninganna Karolin Kuusik, ilu- ja moeürituste promootor ning väsimatu peohing Liilit Kirss, salapärane staaride meikar Kaia Triisa ja lummavalt ilus eks Nexuse laulja Helen Randmäe.

Tüdrukutele jagati kätte panged kartulitega ja plastiknoad. Nii nagu korralikule perenaisele kohane oli peo supernaiste ülesanne koorida kartuleid.

Publiku hulgast valiti noormees, kes omakorda valis välja kõige ilusamini kooritud kartuli. Selle koorijaks osutus Kaia, kes sai noormehelt kuuma kallistuse.

Kui reeglina on mehed harjunud, et saavad naiste käest alalõpmata sõimata joomise ja lõbutsemise pärast, siis meie supernaiste ülesanne oli järgmises voorus publiku hulgast välja valida neli julgemat meest ning aja peale neile võimalikult palju õlut sisse joota.

Nii uskumatu kui see ka pole, siis publiku ergutuste saatel võitis jällegi Kaia Triisa oma paarilisega. Kõik neli noormeest said julgustüki eest kelmikad auhinnad sekspoelt «Sinu Saladus».

Et meeletu õlletarbimise kõrval ka veidi tervislikumaid eluviise propageerida, siis jagasid kitlites ja tunkedes tantsijad kõigile pidulistele porgandeid, mis osutusid väga menukateks ja kadusid kandikutelt kibekiirelt.

Ja taas tulid lavale maarjamaa kaunitarid, et ööklubi külastajate silme all Hr. Suure taktikepi juhatusel võistelda osavuse ja isikupärasuse nimel. Seekordseks ülesandeks sai kondoomide proovilepanek.

Publiku hulgast valiti välja neli suure potentsiga noormeest, kes proovisid laval tüdrukute ergutuste saatel kondoomid katki puhuda – paraku osutus see ülesanne võimatuks, sest kondoomid olid liiga vastupidavad Ilma abivahendeid kasutamata oli neid võimatu purustada.

Enne viimast etteastet läks dj pulti ka La Vida Loca ürituse promootor DJ Emerson, et peole hoogu juurde anda. Kell lõi kolm ja peale põllumeeste go-go´d astusid lavale viimast korda supernaised.

Võisteldi kõige sensuaalsema kondiitri tiitlile, abivahenditeks tordipõhi, vahukoor ja maasikad. Üllatus oli DJ Uibusaarel suur, kui Nexuse-Helen peale tordi valmistamist sünnipäevalaulu alustas ja mehe lavale torti ja sünnipäevaõnnitlusi vastu võtma kutsus. DJ sünnipäeva puhul jagati loomulikult ka peolistele torti.

«Kokkuvõttes võib julgelt väita, et seekordne «Kepi ja küla» perfomance kujunes bravuurikamaks ja pöörasemaks, kui eelmisel korral pealinnas. Ei ole see Tartu midagi nii vaikne, kui arvatakse – ka Tartu oskab pidutseda hullult,» arvas peo korraldaja Emerson.

Vaata pildigaleriid!

Vaata peo ülevaadet ka youtubes SIIT.

Ägedad peopildid tegi www.funholiday.org.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles