Meghan Markle’i isa Thomas Markle’it nähti Briti ajaloost rääkiva raamatuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle
Thomas Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Briti prints Harry ja ta kihlatu, ameeriklanna Meghan Markle abielluvad 19. mail ning oletatavalt viib Meghani isa Thomas Markle oma tütre altari ette.

73-aastase Thomas Markle’i sõprade teatel on talle natuke hirmutav astuda oma tütre kõrval Windsori lossi St. George’i kabelis kuningliku pere silme ees, kuid samas on see uhke ja ajalooline hetk, teatab Daily Mail.

Meghan Markle'i isa Thomas Markle Sr
Meghan Markle'i isa Thomas Markle Sr Foto: MEGA/MEGA

Mehhikos Rosaritos jõukate ameeriklastest pensionäride seas elavat Thomas Markle’it nähti möödunud nädalal Ühendkuningriigi ajaloost rääkiva raamatuga «Images of Britain: A Pictorial Journey Through History» (Briti vaated: pildiline teekond läbi ajaloo).  Selles raamatus on ka Briti kuulsaid ehitisi, kaasa arvatud Windsori loss, mille St. George’i kabelis Harry ja Meghani laulatus toimub.

Windsori loss
Windsori loss Foto: PA/PA Archive/Press Association Images/Scanpix
Windsori lossi St. George'i kabeli sisevaade
Windsori lossi St. George'i kabeli sisevaade Foto: A.F.Kersting / akg-images/A.F.Kersting / akg-images/Scanpix

USA meedia arvates viib täpsuse poolest tuntud isa Markle end Briti ajaloo ja kommetega kurssi, samuti sellega, kuidas käituda Briti kuningliku pere juuresolekul ja viia oma tütar altari ette.

Prints Harry ja Meghan Markle saatsid väidetavalt pulmakutse Meghani isale Thomas Markle’ile ja emale Doria Radlanile, kuid Briti õukond ei ole seda kinnitanud.

Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan
Meghan Markle ja ta ema Doria Radlan Foto: Mark Blinch/Reuters/Scanpix

«Meghani isa tahab olla oma tütre jaoks tähtsaks päevaks valmis. Ta on tuntud oma faktitäpsuse ja korrektsuse poolest, selle tõttu viib ta kurssi end Briti ajaloo, ka kuningliku pere ajaloo ja sugulussuhetega,» teatas allikas.

Väidetavalt vihastas Thomas Markle möödunud aastal prints Harry peale, kuna prints sõnas, et Meghan saab temaga abielludes lõpuks pere, mida tal kunagi ei ole olnud.

«Mu isa oli sellest löödud ja solvunud, mei kõik olime. Meghanil on alati toetav pere olnud. Isa on valmis Meghani altari ette viima, esindades nii ennast, meie pere kui USAd,» lausus Meghani poolvend Thomas Markle Jr.

Thomas Markle Jr ja ta elukaaslane Darlene Blount
Thomas Markle Jr ja ta elukaaslane Darlene Blount Foto: John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/Scanpix

Thomas Markle töötas Hollywoodi filmitööstuses kui ta 30. eluaastate keskel kohtus endast 12 aastat noorema joogaõpetaja Doria Radlaniga. Noored armusid, abiellusid ja 1981. aastal sündis neile tütar Meghan. Paar läks lahku kui tütar oli kuueaastane, mõlemad vanemad kasvatasid teda koos edasi.

Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle
Meghan Markle ja ta isa Thomas Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Meghan Markle saab hästi läbi nii oma poolvenna Thomas Jr kui poolõe Samanthaga, kuid nemad pulmakutset ei saanud.

Prints Harry ja Meghan Markle’i pulmakutse said 600 inimest, kellest 200 pääsevad 19. mai õhtul Frogemore House’is toimuvale peole.

Frogmore House
Frogmore House Foto: wikipedia.org

Printsi ja ta naise pulma on kutsutud mitmeid kuulsusi, kaasa arvatud Elton John, David ja Victoria Beckham ning USA tuntud disainer Misha Nonoo.

Elton John
Elton John Foto: Steven Senne/AP/Scanix
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles