Vaata: 7 staari kellel on rohkem auke kui tavaliselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Lenna Kuurmaa
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali salvestus, pildil Lenna Kuurmaa Foto: Erlend Štaub

Lisaks «haigutamiseni tavalistele» kõrvarõngaaukudele on mitmed Eesti staarid otsustanud oma sära suurendada kehaläbistavate kaunistustega. Mõni neist jääb ehte eksponeerimisel tagasihoidlikuks, samas kui teist ei kujuta selleta enam ettegi.

Elina Born

Särtsaka iseloomuga Elina välimus on ideaalne visiikaart tema kirevasse sisemaailma. Võimsa häälega lauljanna on alati stiilne ja seksikas, vürtsitades oma välimust erinevate rokilike ehete ja elemendidega, täpina i-l ka šeff ninarõngas. 

Kerli Kõiv

 

@taavi.luhamaa / @ilusalongintersalon / @liinahe / @seppelkaja / @german.pinelis

A post shared by Kerli (@kerlimusic) on

Noor muusik raputas oma massist eristuva välimusega Eesti publikut juba 2002. aastal kui võitis laulukonkursi "Fizz Superstar" ja on kandnud erinevaid näokaunistusi nii enne kui pärast mainekat saavutust. Praeguseks ehib noort naist kaks augustust - neet lõuas ning rõngas ninas, mis on tema imago lahutamatuks osaks.  

Getter Jaani


Kauni figuuriga Getter ei häbene oma saledat pihta ning seda on võimalik nii pärselus kui ka mitmetel piltidel sageli näha. Küll aga jääb lauljanna naba tihti kõrgevärvliliste hilpude taha peitu. Spekulatsioonideks pole põhjust, Getter on siiski inimsoost ja tähelepanelikul vaatlemisel on ka ta naba koos tagasihoidliku ehtega täiesti leitav.

Liisa Leetma

Meigikunstnik ja blogija murrab oma stiili ja välimusega stereotüüpe justkui augustamine, tatoveeringud ja «klassikaline ilu» ei käiks omavahel kokku. Kuigi Liisa näol on tegemist kõike muud kui tavalise tüdrukuga, on tema julge eneseväljendus ja ninarõnga ehk septumi, rahvakeeli ka «pullirõnga» kandmine meeldivaks vahelduseks ilumaailmas valitsevale «pai lapse imagole».

Lenna Kuurmaa

Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Praegu esinejanimega «Lenna» tuntud pehme imago minevikku jääb pöörane noorukiaeg Vanilla Ninja solistina. Võrreldes lauljanna praeguse loominguga oli see ju täiesti «teine ooper». Küllap' fännid, kes koos bändi liikmetega täiskasvanuikka sirgusid, mäletavad, et lisaks rohketele kettidele, neetidega vöödele, võrkkinnastele ja kümnetele üksteise otsa kuhjatud kaelakeedele välkus Lenna hammaste taga ka ulakas keeleneet. Praeguseks on nii tumedamast juuskevärvist kui ka needist alles ainult auk. Nii Lenna keeles kui fännide südametes.

Paljas Porgand

Elustiiliblogija ja fitnessi-entusiast Merilin Taimre on oma keha ilust ja selle eest hoolitsemisest teinud suisa enda elukutse. Kuigi ehetega treenimise eest hoiatatakse ja soovitatakse pigem mitte, siis väikse nabasära kandmises ei näe naine midagi halba. 

Ott Evestus

Eesti Laulu konkurssi raputanud industriaalroki bändi «Evestus» solisti needikollektsioon võtab silme eest kirjuks ja energilistel esinemistel ei tasu neid üle lugema hakata. Ilmselt käivad sellised kaunistused asja juurde, nii nagu ornamendid ja kard kuusega. Kui nähtaval olevad augud on kokku loetud jääb üle vaid mõtiskleda, mis kõik võib olla peidus riiete all. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles