TOP10: end kõige enam paljastavamad Eesti staarid (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson kuumal fotosesioonil vannis
Helen Adamson kuumal fotosesioonil vannis Foto: ALICIA LANDMAN

Väikeses Eestiski ei ole see niivõrd ebatavaline, et naised koorivad ennast paljaks, püüdes sellega saada inimeste või meedia tähelepanu. Aga kas see on ainus põhjus, miks nad seda teevad, või on selle taga veel midagi?

Eestis on nii mitmeidki tuntud inimesi, kelle sotsiaalmeedia kontodelt leiab pidevalt pilte, kus neil on gramm puudu täiesti alasti olemisest. Siin on toodud välja kümme tuntud inimest, kelle sotsiaalmeedias poolpaljad pildid on tavapärased.

Helen Adamson

Liis Lass

Kats

Jana Hallas

Mariin Mannigo

 

#Cancun#Mexico ??

A post shared by Mariin Männigo ?? (@marincuu) on

Liisa Leetma

Mad (Madeleyn Kurg)

 

A post shared by Mad (@madeleyn) on

Elisa Kolk

Ingrid Mänd

Triin Tulev

 

Colors of sunset❤️ #goodnight

A post shared by Triin (@triintulev) on

Merilin Taimre

Elu24 võttis ühendust ka fotograaf Martin Dremljugaga ja uuris tema kogemuste kohta aktifotode tegemisel, samal ajal püüdes välja selgitada, miks naised seda teevad.

«Ma olen pildistanud selle 10 aasta jooksul, millal olen olnud fotograaf, akti natukene. Üldiselt inimesed tulevad sooviga üllatada oma kallimat, ehk lasta see pilt hiljem välja printida ning koju seinale panna. Või tehakse iseendale kingitus tähistamaks mingit sündmust, näiteks saavutust võtta alla 30kg,» seletas Dremljuga.

Martin Dremljuga
Martin Dremljuga Foto: Erakogu / foto: Oliver Moosus

Ta jätkas: «Inimeste soovid on olnud väga erinevad, kuid konkreetselt selle eesmärgiga pole keegi tulnud, et sooviks teha pilte sotsiaalmeedias jagamiseks. Tänapäeval on mobiiltelefonide kaamerad nii heaks muutunud, et kui soovitakse teha pilti vaid sots meedia nt Instagram-i jaoks siis selle pärast ei minda konkreetselt fotograafi juurde. Sinna minnakse siis kui on midagi olulisemat,» ütles fotograaf lõpetuseks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles