Eestlased ei oska erivajadustega inimestega suhelda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erivajadustega inimesel on tööturul raske
Erivajadustega inimesel on tööturul raske Foto: TV3

«Kuuuurija» toob täna õhtul televaatajani loo sellest, kui raske on elada Eestis siis, kui pole päris terve.

Lugu räägib puudega mehest, kes jäi insuldi tagajärjel invaliidiks ning tõstatab olulise küsimuse – kas eestlane ei oska erivajadustega inimesi kohelda, mistõttu ei saa nad ühiskonda sulanduda?

Vaid 30-aastane Rainer elas üle ränga insuldi, kuid ei vandunud alla ning tõusis taastusravi abil uuesti elule. Kui aga mees suundus tööle ühte kangakauplusesse, tabasid teda enda sõnul ootamatud süüdistused ja tagasilöögid! Kas tõesti ei oska eestlane erivajadustega inimesi kohelda ja nad ei saagi ühiskonda sulanduda?

Erivajadustega inimesel on tööturul raske
Erivajadustega inimesel on tööturul raske Foto: TV3

Teine lugu räägib sellest, kuidas punt venekeelseid noori peksavad jalgadega laiali märtsiküüditamise ohvritele mõeldud mälestusküünlaid. Mida arvavad sellest küüditatute hingede peal tallamisest aga meie riigikogu liikmed – Eerik-Niiles Kross, Oudekki Loone, Olga Ivanova ja Mart Helme? Katrin Lust toob ekraanile eriti õõvastava küüditatute mõnitamise.

Mälestuse rüvetamist kommenteerimas Olga Ivanova
Mälestuse rüvetamist kommenteerimas Olga Ivanova Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles