TOP 7: kes on tänavuse Eurovisiooni kõige kaunimad naised?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleni Foureira, Küprose esindaja
Eleni Foureira, Küprose esindaja Foto: SCANPIX

Täna toimub suur Eurovisiooni finaalkontsert, mistõttu tegi Elu24 ülevaate kõige kaunimatest naisartistidest tänavusel lauluvõistlusel. Vaata järele, millised kaunitarid vallutavad lavalauad sel korral!

7. Amaia Romero, Hispaania laulja - Ta esindab 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Hispaaniat koos Alfred Garcíaga, kellega esitab laulu «Tu canción». Kuula lugu SIIT!

Amaia Romero, vasakul
Amaia Romero, vasakul Foto: MSAMS / MEGA

6. Cláudia Pascoal, Portugali laulja - 2017. aastal osales ta talendisaate "The Voice Portugal" viiendal hooajal ning sai seal kuuenda koha. Eurovisioonil esindab ta Portugali looga «O Jardim». Kuula lugu SIIT!

Claudia Pascoal
Claudia Pascoal Foto: RAFAEL MARCHANTE / REUTERS

5. Ieva Zasimauskaitė, Leedu laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindab ta Leedut lauluga «When We're Old». Kuula lugu SIIT!

Ieva Zasimauskaite
Ieva Zasimauskaite Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS

4. Jessica Mauboy, Austraalia laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindab ta Austraaliat lauluga «We Got Love». Kuula lugu SIIT!

Jessica Mauboy
Jessica Mauboy Foto: VALERY HACHE/AFP

3. Emilie Satt, Prantsusmaa laulja - Madame Monsieur on prantsuse popduo, milles teevad kaasa Émilie Satt ja Jean-Karl Lucas. Nemad esindavad 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Prantsusmaad looga «Mercy». Kuula lugu SIIT

Emilie Satt (paremal) ja Jean-Karl Lucas
Emilie Satt (paremal) ja Jean-Karl Lucas Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

2. Eleni Foureira, Küprose laulja -  Albaania päritolu Kreeka laulja, kes esindab sel aastal Küprost looga «Fuego», mis on ennustustabelites favoriit! Kuula lugu SIIT!

Eleni Foureira, Küpros
Eleni Foureira, Küpros Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS

1. Elina Nechayeva, Eesti laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindab ta Eestit lauluga «La forza». Kuula lugu SIIT!

Elina Nechayeva
Elina Nechayeva Foto: Vladimir Astapkovich / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles