TOP 7: kes on tänavuse Eurovisiooni kõige nägusamad mehed?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikolas Josef, Tšehhi esindaja
Mikolas Josef, Tšehhi esindaja Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

Täna toimub suur Eurovisiooni finaalkontsert, mistõttu tegi Elu24 ülevaate kõige nägusamatest meesartistidest tänavusel lauluvõistlusel. Vaata järele, millised kompud vallutavad lavalauad sel korral!

7. Jonas Flodager Rasmussen, Taani laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis esindab ta Taanit looga «Higher Ground». Kuula lugu SIIT!

Rasmussen
Rasmussen Foto: FRANCISCO LEONG / AFP

6. Waylon, Hollandi laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis esindab ta Hollandit sooloartistina looga «Outlaw in 'Em». Kuula lugu SIIT!

Waylon
Waylon Foto: Scanpix

5. Alexander Rybak, Norra laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis esindab ta Norrat looga «That's How You Write a Song». Kuula lugu SIIT!

Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: Scanpix

4. Mélovin, Ukraina laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Lissabonis esindab ta Ukrainat looga «Under The Ladder». Kuula lugu SIIT!

Mélovin (Konstyantyn Bocharov)
Mélovin (Konstyantyn Bocharov) Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS

3. Mikolas Josef, Tšehhi laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindab ta Tšehhit lauluga «Lie to Me». Kuula lugu SIIT!

Mikolas Josef, Tšehhi
Mikolas Josef, Tšehhi Foto: MSAMS / MEGA/Scanpix

 2. Cesár Sampson, Austria laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindab ta Austriat lauluga «Nobody but You». Kuula lugu SIIT!

Cesar Sampson
Cesar Sampson Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS

1. Benjamin Ingrosso, Rootsi laulja - 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel esindab ta Rootsit lauluga «Dance You Off». Kuula lugu SIIT!

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles