llmavalgust nägi esimene koerte tööportaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerad tööl
Koerad tööl Foto: Sandra Sultsing

Täna alustas tegevust Eesti esimene koerte tööportaal Woof in Estonia, mis on mõeldud neljakäpalistele, kes on pikemalt tööturult eemal viibinud. Portaali eesmärk on kokku viia koerad ja kontorid, mille töökeskkonnale lemmikloomad rõõmu ja soojust lisaksid.

Woof in Estonia tööportaalis on üleval koerkandideerijate lühikesed motivatsioonikirjad, kus lisaks nunnufaktorile on loetletud kontorikoera ametiks olulised isiksuseomadused ja oskused. Koerasõbralikud ettevõtted ja kontoritöötajad saavad omakorda portaalist aga enda jaoks sobiva kandidaadi leida. Lisaks saab lugeda tänaste kontorikoerte edulugusid ja hinnanguid oma töökeskkondadele. 

Kuigi paljud toredad koerad on tegelikult juba Eesti kontorite asukad, on Woof in Estonia eesmärk seda trendi veelgi kasvatada ja kutsuda ettevõtteid üles kontoritesse koeri värbama. Koerasõbralike ettevõtete hulgas on juba näiteks Eesti Ratsaspordi Liit, Uber, Hundred5, Toggl, Teamweek, Lift99, Testlio, Transferwise, Pipedrive, Adcash, Jobbatical, Ülemiste keskus, Idea Group, FC Flora jpt. Nende kontorikoerte muljeid näeb videos ja pildis Woof in Estonia tööportaalis. 

Koeraomaniku ja Idea Groupi töötaja Helle Tõntsu sõnul töötab nende kontoris täiskohaga õige mitu neljakäpalist. «Agentuuris ei tohi vaim kunagi väsida ja koertel seda vurtsu jagub! Tessa, Matilda, Sonja, Sämmi, Helga, Leo ja Lexy teevad suurepärast tööd. Võib julgelt öelda, et eelmise aasta parimad kampaaniasõnumid on koerte poolt loodud. Hoolimata tugevast auhktsendist on nad ka suurepärased ideede esitlejad. Kõrgtasemel loovlahendustega oleme reklaamiturust suupärase osa endale hauganud. Koerralik tööjõud!» selgitas Helle Tõnts. Ta lisas, et kuna koerad teevad oma tööd suurepäraselt, otsustatigi esimese kontorikoerte tööportaali ellu kutsuda, et veel rohkem toredaid neljakäpalisi endale mõnusa töökoha leiaks.  

Jalgpalliklubi FC Flora kontoris võib aga ringi liikumas näha tiimi mänedžeri Diana Klavani koera Nellyt, kes asus abitreenerina tööle kolmekuuselt. «Nelly tööpäev algab meeskonna tervitamisega, sest head suhted on kõige alus! Muidugi ei puudu töökohustuste hulgast ka jalgpallurite ergutamine ja tiimi riietusruumis võistluseelse närveerimise vähendamine.» Joonekohtuniku ameti poole pürgimisest on Nelly küll loobunud. Lippude ja saba vaheldumisi liputamine ajaks mängijad lihtsalt segadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles