«Prillitoos» vahetas saatejuhti

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo E. Tamm
Raivo E. Tamm Foto: ETV kuvatõmmis

Kõik ETV saate «Prillitoos» pikaaegsed vaatajad oli täna tunnistajaks sellele, et pärast pikki aastaid on saade lõpuks saatejuhti vahetanud, ning legendaarse Reet Linna asemel juhib edaspidi saadet Raivo E. Tamm.

«Kohtusime Reet Linnaga viimati silmakliinikus silmaarsti juures. Reet nägi, et kuna mulle kirjutati lugemisprillid ja ka minul on nüüd prillitoos olemas, siis sobiksin mina suurepäraselt uueks «Prillitoosi» saatejuhiks,» teatas Raivo E. Tamm.

«Kui küsite, kuhu Reet läheb, siis tema kui staažikas teleajakirjanik, elus on väga tähtsal kohal muusika. Kuna Mart Normet lahkub Eesti Laulu produtsendi kohalt, asub asemele Reet Linna. Ta on omal ajal ju isegi Inglismaal Eurovisiooni otse kommenteerinud,» seletas uus saatejuht.

Reet Linna
Reet Linna Foto: Erlend Štaub

Pärast uute asjaolude selgitamist juhatas Raivo E. Tamm sisse  saatelõigu 91-aastasest Leili Vollist, kes annab jätkuvalt tunde edasi Pärnu kunstikoolis. Pärast Tamme juhitud saateklippi, jätkus saade stuudios, kus enda vana kohal istus Reet Linna, kes teatas, et ta ei ole kuhugi läinud. «Nii kergesti te minust lahti ei saa,» teatas Linna humoorikalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles